top of page

Myyntipaikan varauslomake

Tällä lomakkeella voit näppärästi varata paikan torille tai tapahtumiin. Täytä kaikki kentät mahdollisimman tarkasti ja paina 'lähetä'-nappia. Vahvistamme varauksen sähköpostitse mahdollisimman pian.

 

Varaus tulee lähettää viimeistään kaksi arkipäivää ennen varattavaa tapahtumaa tai toripäivää. Muistathan myös tehdä jokaisen tapahtuman varaukset erillisinä!

 

Torin säännöt ja suuntaa-antavan kartan alueesta voit ladata täältä. HUOM! UUSI KARTTA!

Hinnat muodossa
toripäivä / markkinapäivä

Huom!

Markkinoille ja tapahtumin varattu paikka tulee lunastaa klo 8.30 mennessä, jonka jälkeen paikka voidaan luovuttaa jonossa oleville myyjille. Varaukseen liittyvä paikkamaksu on maksettava, mikäli myöhästymisestä tai saapumatta jäämisestä ei ole etukäteen ilmoitettu. Varauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa viimeistään 5 vrk ennen tapahtumaa!  Myyntipisteiden tavarat ja teltat on järjestettävä turvallisesti ja asianmukaisesti telttapainoineen. Myyjä on vastuussa oman pisteen siisteydestä ja mahdollisista toimintaan liittyvistä erityisistä viranomaisluvista. Lähettämällä lomakkeen / varmaalla paikan, hyväksyt nämä ehdot. Lämmin kiitos hyvästä yhteistyöstä!

bottom of page